Aisea e tu ai Horsent i Chengdu?

 

O le tele o Touch screen supplier i Saina o loʻo tu i sasaʻe poʻo le itu i saute o taulaga e pei o Shenzhen, Guangzhou, shanghai, poʻo Jiangsu, E ui o Chengdu o le lima-tele aai i Saina, ae o se taulaga foi i uta i Saute Sisifo Saina.

 

 

E faigofie le tali: o le sefe e manaia lava.

E le gata i lea, i le asō, o loʻo matou faʻalauiloaina le aai o Chengdu ia te oe, ma mafuaʻaga matou te filifilia ai Chengdu e avea ma a matouFalegaosi solofanuama ofisa e tautuaina oe i fofo mata'ina mata'utia ma taugofie.

 

E masani lava, o Chengdu o le aai pito i tele i Saute Sisifo o Saina, o le laumua o le itumalo o Sichuan, e silia ma le 20 miliona tagata.

chengdu horsent mata pa'i

Le aoga o lona siosiomaga Alamanuia o lau ma faʻaaliga

O Chengdu o loʻo i ai le tele o fale gaosi oloa i faʻaaliga ma tekonolosi komepiuta e pei o TCL, BOE, Lenovo, Intel ma Foxconn ..., Horsent i le mea moni ua vave ona tupu i le 7 tausaga talu ai nei, faatasi ai ma le lagolago tele mai a tatou tagata faʻatau oloa, siosiomaga tekonolosi ma sapalai filifili.

Sapalai Fa'alotoifale – Pulea filifili

Faatasi ai ma le faateleina o pisinisi faaeletonika faavaomalo ma IT o loʻo i Chengdu, o se faʻalapotopotoga faʻapisinisi o vaega faʻaalia-lagolago ua faasolosolo malie ona fausia i totonu o se faʻavae mo PC ma telefoni feaveaʻi.

 

Mauoa o Tagata Faigaluega

Faatasi ai ma le 20 miliona tagata i sisifo o Saina, o Chengdu e matua maualalo le tau o tagata faigaluega pe a faatusatusa i le itu i saute o Saina poʻo taulaga i le talafatai.I lenei faiga, e mafai e Horsent ona ofo atu ia te oe se mata pa'i umi ma se tau maualalo.Ma le isi, Faatasi ai ma le sili atu ma le 50 kolisi ma iunivesite, Horsent e lagolagoina efai'ai fa'atekonolosi maualuga, lima fa'apitoa ma le aufaigaluega a'oa'oina lelei.Ioe, o le ae mauaina inisinia faʻapolofesa ma inisinia fou aʻoaʻoina i Chengdu foi.

Fa'ava-o-malo ma Tatala

Ua tosina mai e Chengdu le 300 Global Top 500 e fausia lala iinei, e ala i lana siosiomaga pisinisi faavaomalo, faiga faauo, tagata fiafia, ataata mafanafana ma lima matala.

I Horsent, matou te tautala i le gagana Saina ma le Igilisi o ni gagana galue ina ia mafai ai ona tuʻuina atu auaunaga ma fofo i tagata faʻatau i le lalolagi atoa.

Vave vave ma felauaiga

O Chengdu e 2 malaevaalele: Shuangliu ma Tianfu malaevaalele faavaomalo, o le malaevaalele tele i sautesisifo o Saina ma le lona 4 tele tele faʻava-o-malo i totonu o le atunuʻu, faʻatasi ai ma le faʻatulagaina muamua o le 40 miliona pasese, 70,000 tone o uta ma meli felauaiga e 30,000 vaalele ave- alu ese ma tulaueleele i le 2025. Ua feso'ota'i nei ma va'alele pasese e le'i tu'u i le 90+ nofoaga o le lalolagi.

Saina-Europe Railway Express (CR Express) .O nofoaafi CR Express o loʻo galue i Chengdu ma Chongqing e sili atu i le 20,000 faʻaputuina.Faʻavaomalo, e faʻasalalau atu i Europa, Central Asia, Iapani, Korea, Southeast Asia, ma Aferika i Matu, e aofia ai le lata i le 100 aai.O Chengdu o le taulaga pito sili ona tele o pusa nofoaafi i Saute Sisifo Saina.

Ua ofoina mai e le CR Express se isi mea mo uta i le sami ona o Chengdu e le o se taulaga i gataifale.E tusa ma le 30 aso o femalagaaʻi i le tele o vaega o le EU e toetoe lava tutusa le tau ma le vaʻaia o le sami.Faatasi ai ma le manuia o selelei ma taugofie uta fa'ava-o-malo.

 

Fa'aititia le Tau Gaosi

I le i ai i le itu i sisifo tele o Saina, e fiafia Horsent i se tau maualalo maualalo i le tau o fanua ma tau lisi faʻatusatusa i sasaʻe poʻo saute,

o lona uiga e mafai ona matou ofoina atu ia te oetau maualalo Matagofie mata pa'i, ae leai lava se faatosinaga po o se ositaulaga i le tulaga lelei po o le auaunaga.

 

Mo le alofa i le nuu

E tofu tagata uma ma manatu eseese e uiga i le nofoaga sili ona matagofie i le lalolagi, ae peitai, e fiafia tagata uma i lo latou nuu.

O le tele o le aufaigaluega a Horsent na fananau mai i le itumalo o Sichuan, ma o Chengdu, o le laumua o Sichuan, o loʻo faʻasoa le sili ona taatele o soʻo se aai poʻo taulaga o Sichuan, e mafai ai ona matou paleni le galuega ma le aiga i Chengdu.

E sili atu nai lo le taua, mo Horsent ia iloa o loʻo fiafia le matou aufaigaluega i le mea o loʻo latou nonofo ai: pe afai e mafai ona matou fausia se kamupani lelei ma faʻamanuiaga o loʻo i luga i tafatafa o lo matou nuʻu,

aisea e siitia ai le 1000 maila i le gataifale, e ese mai lo tatou lava aiga ma mea uma tatou te masani ai?

I le faaiuga, matou te alolofa i le aai e igoa ia Chengdu ma filifili ai e le toe siitia.

 

Afai e te maua le avanoa e asiasi ai i Chengdu, valaʻau i matou mo se olaga e le mafaagaloina.

Matou te mitamita e avea ma ou ta'iala.

 

 

 

 

 


Taimi meli: Aukuso-01-2022